Recensies

Recente Ervaringen

Bedankt voor alles lieve Karima

27 januari 2024

Tijdens mijn bevalling kwam Karima mij in het ziekenhuis helpen. Ze heeft mij geholpen en gesteund tot wij het ziekenhuis uit gingen. Van begin tot einde was ze er voor ons. Een zeer betrouwbare en lieve vrouw die ondersteund daar waar nodig is. Ik raad Kraamzorg Wereld Baby echt aan! Het heeft alles wat een kraamvrouw nodig heeft. Steun, betrouwbaarheid, vriendelijkheid, gezelligheid, kwaliteit, en ga zo maar door. Lieve Karima bedankt voor alles.❣️

Sara

Geweldige ervaring

20 januari 2024

Wat een heerlijk mens en wat een geweldige ervaring 🫶🏼

Ik heb Karima als enorm lief en zorgzaam ervaren. Alsof je grote zus thuis komt die alles van je overneemt (zonder dat je ook maar iets hoeft te benoemen) overal werd aan gedacht en ik kon met een gerust hart alles loslaten.

Hierdoor heb ik als mama rustig de tijd gehad om te kunnen genezen. Jammer dat de dagen zo snel voorbij zijn gegaan!

Saloua

Je bent gek als je niet voor Kraamzorg Wereldbaby kiest!

18 mei 2023

Wat heb ik toch genoten van mijn kraamweek… Na een slechte start te hebben gehad in het ziekenhuis, kwam Karima als mijn reddende engel bij mij thuis. Ik had geen kraamzorgster thuis.. Ik had een moeder thuis! Karima was mijn luisterende oor, mijn steun.. Mijn man en ik zijn met veel liefde iedere dag weer begeleid en geholpen. Met een dikke lach begonnen we de dag en kregen we alle tips & tricks aangeleerd. Karima werkt met haar hart en ziel. Haar werkdag stopte niet op het moment dat zij de deur uitging! Om 23:00 uur krijg je nog een liefdevol belletje of alles oké is met de baby en vraagt ze zich nog af hoe ze verder kan helpen. Kortom woorden schieten tekort om uit te kunnen leggen wat voor een prachtvrouw Karima is! De dag dat zij vertrok, schoten de tranen in mijn ogen omdat ik geen afscheid wilde nemen!❤️

Als afsluiter heb ik Sophia mogen meemaken voor 2 dagen. Ook zij is een enorme lieve vrouw die gelijk vertrouwd en geliefd aanvoelt! Sophia behandelt jouw baby alsof het haar eigen kindje is! Ze staat paraat voor elke vraag die je hebt en zorgt voor je met veel liefde!

Ik blijf het zeggen.. Wie niet voor Kraamzorg Wereldbaby kiest, heeft een groot gemis tijdens haar kraamweek!

Tot de volgende keer in sha allah lieve lieve Karima en Sophia!❤️

Jamal & Soukaina

Soukaina

Echt een aanrader!!

28 april 2023

Ik schrijf deze review vanuit mijn hart.

Bij mijn eerste bevalling was ik niet tevreden over de kraamzorg, ik kreeg geen begeleiding, werd niet serieus genomen en werd bij alles onzeker of ik het wel goed deed. Ik kreeg mede hierdoor ook een postnatale depressie. Bij Kraamzorg Wereld Baby voelde dit gelijk anders. Ik voel mij zelfverzekerd, ben super goed begeleid zonder extra druk en werd serieus genomen. Het moment dat Karima bij ons binnen kwam voelde het gelijk vertrouwd aan alsof wij elkaar al jaren konden. Naast dat de woning er dagelijks weer goed uit zag was zij ook heel aardig, niet alleen voor mij en de baby maar voor mijn hele familie. Mijn man en ik hebben oprecht een hele fijne kraamtijd gehad en vonden het jammer dat het alweer voorbij was. De eerste 7 dagen met Karima en daarna 2 dagen met Sophia. Ze hebben mij met van alles geholpen en zijn oprecht super lieve dames. Ik zou Kraamzorg Wereld Baby bij iedereen aanraden! Mocht ik ooit weer zwanger worden, zou ik mij zeker weer bij Karima aanmelden.

Bedankt voor de mooie en gezellige tijd lieverds!

❤️

Najma Amraoui

Ervaren kraamverzorgster

27 december 2022

Wat hebben wij een geluk gehad met Karima als kraamverzorgster. De zorg die wij hebben ontvangen was helemaal naar wens. Voor de baby, mij als kraamvrouw en de rest van het gezin, werd gezorgd. Daarbij pakt Karima ook alle belangrijke punten in het huishouden zelfstandig op. Tevens werd er goed ondersteund bij de borstvoeding.

Hierdoor hebben wij een hele fijne kraamweek gehad samen.

Mijn dank is groot en raad Kraamzorg wereldbaby zeker aan!

Safae

Aanrader

30 augustus 2022

We hebben een hele fijne extra kraamweek gehad na een opname in het ziekenhuis met onze tweeling. Karima heeft enorm liefdevol voor ons alle 4 gezorgd, zodat we uitgerust en vol tips&trics konden starten aan ons zelfstandige gezinsleven. Karima heeft heel veel humor, kan heerlijk koken, ging fantastisch met onze baby’s om en was een fijne aanwezigheid in ons huis. Aanrader!

Merel Heuft

Sofia is geweldig!

14 mei 2024

Onze ervaring met Kraamzorg Wereld Baby was niets minder dan buitengewoon. Midden in onze zwangerschap verhuisden we en waren we op zoek naar een nieuwe kraamzorgorganisatie. Het was een ware zegen om Kraamzorg Wereld Baby te vinden, en de eerste kennismaking met Karima maakte het proces ongelooflijk eenvoudig. Haar warme ontvangst en professionele aanpak stelden ons meteen gerust.

Vanaf het moment dat we het ziekenhuis verlieten, stond Sofia al voor ons huis te wachten, klaar om ons te verwelkomen in ons nieuwe leven als ouders. Als eerste keer ouders waren we overweldigd, maar Sofia’s ervaring, communicatievaardigheden en warmhartigheid hebben ons snel op ons gemak gesteld. Binnen een week transformeerde ze ons van bange ouders naar zelfverzekerde ouders.

Het was vooral geruststellend dat Sofia Engels sprak, waardoor ze goed kon communiceren met mijn Amerikaanse vrouw. Haar vermogen om ons op ons gemak te stellen en ons alle nodige ondersteuning te bieden, was onbetaalbaar. Het was duidelijk dat we in goede handen waren vanaf het begin. De naadloze overgang naar de zorg van Sofia was een testament aan de efficiëntie en zorgzaamheid van het team.

Kraamzorg Wereld Baby maakte niet alleen onze kraamtijd comfortabel, maar ook de aanloop ernaartoe. We zijn ongelooflijk dankbaar voor hun toewijding en bevelen hen ten zeerste aan iedereen die op zoek is naar een zorgzame en professionele kraamzorg.

Mohomoud Ismail

Uitstekende kraamzorg ervaring!

7 april 2024

Mijn ervaring met Kraamzorg Wereldbaby was uitstekend! Ze hebben mijn kraamweek echt fantastisch gemaakt. Tijdens de bevalling en de daaropvolgende week hebben ze me geweldig ondersteund. Hun advies en kennis over borstvoeding waren bijzonder waardevol en geruststellend. Ik zou Kraamzorg Wereldbaby zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar professionele en persoonlijke kraamzorg. Bedankt voor alles!

Ghanilla Deekman

Behulpzaam en kundig!

20 maart 2024

Linda heeft ons in de kraamperiode zo goed ondersteund. Wij hadden er namelijk nog 1 van anderhalf jaar rond lopen en zij had zoveel geduld met hem, ondanks de begeleiding van een mama die net bevallen is en een pasgeboren baby.

Zij had alles in huishouden onder controle en de waardes van de baby werden nauwkeurig bijgehouden, er was een moment waarop ik me zorgen maakte om de temperatuur van de baby maar door de kundige aanpak van Linda en haar kalme instructies hebben wij dit samen goed aangepakt en was de temperatuur binnen no time weer zoals die moest zijn! Absolute aanrader!

Samya

Beste kraamzorg!

20 maart 2024

Driemaal scheepsrechts is helemaal van toepassing op de verschillende kraamzorg die wij bij 3 kinderen hebben mogen ervaren. Bij ons derde kindje hebben wij kennis gemaakt met kraamzorg Wereldbaby en Sofia heeft ons laten zien dat een kraamhulp er is om de mama te ontzorgen, de juiste begeleiding te bieden, te adviseren om haar wensen zoveel mogelijk te kunnen behalen met betrekking tot voeding van de baby. Naar het huishouden, zorg van de baby en begeleiding met andere kinderen heb ik niet hoeven omkijken. Sofia had alles al in de juiste banen geleid voordat ik erover kon nadenken!

Helaas geen hele fijne start in het ziekenhuis maar door haar aanpak in de eerste kraamdagen is dit allemaal recht getrokken. Ik heb goed kunnen rusten tijdens de kraamperiode en de energie die ik had kunnen besteden aan ons nieuwe gezinslid.

Samya

Jouw Ervaring met Kraamzorg Wereldbaby

Dit is Wereld Baby Ilay, waarbij Kraamzorg Wereld Baby heeft gekraamd.