Recensies

Recente Ervaringen

Sofia is geweldig!

14 mei 2024

Onze ervaring met Kraamzorg Wereld Baby was niets minder dan buitengewoon. Midden in onze zwangerschap verhuisden we en waren we op zoek naar een nieuwe kraamzorgorganisatie. Het was een ware zegen om Kraamzorg Wereld Baby te vinden, en de eerste kennismaking met Karima maakte het proces ongelooflijk eenvoudig. Haar warme ontvangst en professionele aanpak stelden ons meteen gerust.

Vanaf het moment dat we het ziekenhuis verlieten, stond Sofia al voor ons huis te wachten, klaar om ons te verwelkomen in ons nieuwe leven als ouders. Als eerste keer ouders waren we overweldigd, maar Sofia’s ervaring, communicatievaardigheden en warmhartigheid hebben ons snel op ons gemak gesteld. Binnen een week transformeerde ze ons van bange ouders naar zelfverzekerde ouders.

Het was vooral geruststellend dat Sofia Engels sprak, waardoor ze goed kon communiceren met mijn Amerikaanse vrouw. Haar vermogen om ons op ons gemak te stellen en ons alle nodige ondersteuning te bieden, was onbetaalbaar. Het was duidelijk dat we in goede handen waren vanaf het begin. De naadloze overgang naar de zorg van Sofia was een testament aan de efficiëntie en zorgzaamheid van het team.

Kraamzorg Wereld Baby maakte niet alleen onze kraamtijd comfortabel, maar ook de aanloop ernaartoe. We zijn ongelooflijk dankbaar voor hun toewijding en bevelen hen ten zeerste aan iedereen die op zoek is naar een zorgzame en professionele kraamzorg.

Mohomoud Ismail

Uitstekende kraamzorg ervaring!

7 april 2024

Mijn ervaring met Kraamzorg Wereldbaby was uitstekend! Ze hebben mijn kraamweek echt fantastisch gemaakt. Tijdens de bevalling en de daaropvolgende week hebben ze me geweldig ondersteund. Hun advies en kennis over borstvoeding waren bijzonder waardevol en geruststellend. Ik zou Kraamzorg Wereldbaby zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar professionele en persoonlijke kraamzorg. Bedankt voor alles!

Ghanilla Deekman

Behulpzaam en kundig!

20 maart 2024

Linda heeft ons in de kraamperiode zo goed ondersteund. Wij hadden er namelijk nog 1 van anderhalf jaar rond lopen en zij had zoveel geduld met hem, ondanks de begeleiding van een mama die net bevallen is en een pasgeboren baby.

Zij had alles in huishouden onder controle en de waardes van de baby werden nauwkeurig bijgehouden, er was een moment waarop ik me zorgen maakte om de temperatuur van de baby maar door de kundige aanpak van Linda en haar kalme instructies hebben wij dit samen goed aangepakt en was de temperatuur binnen no time weer zoals die moest zijn! Absolute aanrader!

Samya

Beste kraamzorg!

20 maart 2024

Driemaal scheepsrechts is helemaal van toepassing op de verschillende kraamzorg die wij bij 3 kinderen hebben mogen ervaren. Bij ons derde kindje hebben wij kennis gemaakt met kraamzorg Wereldbaby en Sofia heeft ons laten zien dat een kraamhulp er is om de mama te ontzorgen, de juiste begeleiding te bieden, te adviseren om haar wensen zoveel mogelijk te kunnen behalen met betrekking tot voeding van de baby. Naar het huishouden, zorg van de baby en begeleiding met andere kinderen heb ik niet hoeven omkijken. Sofia had alles al in de juiste banen geleid voordat ik erover kon nadenken!

Helaas geen hele fijne start in het ziekenhuis maar door haar aanpak in de eerste kraamdagen is dit allemaal recht getrokken. Ik heb goed kunnen rusten tijdens de kraamperiode en de energie die ik had kunnen besteden aan ons nieuwe gezinslid.

Samya

Een aanrader voor iedereen!

18 maart 2024

Sophia was tijdens mijn kraamtijd een godsgeschenk. Ze was lief, behulpzaam en erg kundig. Het voelde vertrouwt, waardoor geen enkele vraag te veel was. Ze heeft ons erg veel tips en tricks gegeven. Zeker rondom de borstvoeding die niet helemaal opgang kwam. Ik zou iedereen wereldbaby aanraden. Bij een tweede kind weet ik waar ik moet zijn!

Groeten,

Mariam

Mariam

Onze reddende engel

1 maart 2024

Wij kijken met zoveel blijdschap en emotie terug op onze kraamweek. Wij kwamen na twee dagen uit het ziekenhuis thuis en hadden veel moeite met onze draai vinden en de verschillende adviezen die wij hadden gekregen. We zijn zo goed begeleid door onze kraamvrouw zij heeft ons echt erdoorheen gesleept. Door haar heb ik mijn twijfels over borstvoeding opzij kunnen zetten en is het mij gelukt om dit volledig te geven nu, daar ben ik zo dankbaar voor. Onze baby sliep niet, at niet goed en nu hebben gewoon een routine waarbij ze goed eet en slaapt. Dit allemaal door de geweldige begeleiding die wij hebben gekregen! Het leek echt uitzichtloos maar het is ons gelukt. We hebben onze kraamvrouw ervaren als een moeder, als een zus en als een beste vriendin. Ontzettend bedankt voor alles we zijn je eeuwig dankbaar voor het bijzonder maken van onze kraamweek. Ik besef nu hoeveel impact je kraamvrouw kan hebben op deze week.

Tahmina

Eerste en gelijk de beste ervaring

24 februari 2024

Na een hele slechte zorg in het ziekenhuis te hebben gehad ben ik Alhamdulilah in goede handen terechtgekomen. Wat ben ik blij geweest met kraamzorg Wereldbaby. Haar steun en luisterende oor hebben mij enorm geholpen om die nare ervaring makkelijk te verwerken!

Mijn wens is om borstvoeding te kunnen geven aan mijn baby en ondanks alle moeilijkheden heeft zij die proces zo erg vergemakkelijkt voor mij door haar motivatie en positiviteit.

Ik ben haar zo erg dankbaar . Bedankt voor alles en Moge Allah swt jou belonen.

Dikke dikke kus.

Imane

Geweldig

27 januari 2024

Met veel verdriet heb ik afscheid genomen van de kraamverzorgster na een fijne onvergetelijke kraamweek. Ik heb de leukste tijd gehad met haar. Los van dat ze mij heeft verzorgd en nieuw dingen heeft geleerd was zij ook net als een vriendin voor mij. Hele mooie momenten gehad, leuke gesprekken gevoerd en vooral veel gelachen. Wat een prachtig mens ben je met een puur hart. Dankjewel voor alles. Ik kan je niet vaak genoeg bedanken. 😘

Sara

Fijne kraamweek

18 januari 2024

Hele fijne kraamweek gehad. Goede begeleiding, veel aandacht voor ons gezin. We zijn heel goed opgevangen na de bevalling. Zeker aan te raden !!

Amal

Betrokken kraamverzorgende

21 december 2023

Wij kijken positief terug op de kraamtijd. Sophia is een aardige kraamverzorgende die goed luistert naar de behoeften van het gezin. Onze wens was hulp te krijgen bij het op gang brengen van de borstvoeding. Sophia was hier erg bij begaan en gaf adviezen. Ook buiten de uren aan huis was Sophia te bereiken voor vragen of overleg. Daarnaast was zij heel lief voor de grote zus van onze pasgeboren dochter, wat voor ons erg belangrijk was. Wij bedanken Sophia voor haar betrokkenheid en goede zorgen.

Linsey

Jouw Ervaring met Kraamzorg Wereldbaby

Dit is Wereld Baby Ilay, waarbij Kraamzorg Wereld Baby heeft gekraamd.