Recensies

Recente Ervaringen

Super fijne kraamtijd

5 december 2023

Dankjewel Sofia voor de fijne kraamweek die je voor ons mogelijk gemaakt hebt. Sofia heeft een hele fijne persoonlijkheid, ze is een zeer ervaren en kalme kraamverzorgster waarbij je je baby durft achter te laten voor een dutje om zelf even bij te komen. Stimuleert je enorm om je rust te nemen wat fijn want die heb je hard nodig. Ze geeft veel handige tips en bied een luisterend oor waar nodig. Jammer dat de kids weinig tijd met je hebben kunnen doorbrengen ze hadden t heel leuk gevonden om meer te helpen. Nogmaals bedankt! Wie weet tot de volgende keer 😂

Nikki

We were so lucky and blessed to have Sophia in the maternity week

13 november 2023

After the tiring delivery experience, back home Sophia was already there waiting for us.

She is just like a caring angel, she takes the time to lesson, explains and responds to all the questions you can have.

She really took care of us and we are now feeling she is a member of the family.

It was a wonderful experience, having such a helping hand, so caring, so professional and so reactive even after her working ours.

How lucky we were to have u home 🙏😊

Yesmine

Top kraamweek

6 november 2023

We hebben een hele fijne kraamweek achter de rug. Hierin zijn we geholpen door Sofia. Sofia is een schat van een mens met een groot hart en luistert echt goed naar je behoeftes. Ik had 1 wens dat was het geven van borstvoeding. Ze heeft me hierin heel goed ondersteund en me voorzien van de benodigde tips en tricks. Ze staat altijd voor je klaar en kan haar dag en nacht appen met je vragen.

Al met al super genoten en in de watten gelegd door Sofia.

Bedankt nog!!

Nasra

Geweldige en fantastische kraamweek!

2 november 2023

Na een waanzinnige en vreselijke bevalling hebben we echt een heerlijke kraamweek gehad, waarbij we werden verzorgd door Sophia (hoofdzakelijk), Hanan en natuurlijk Karima (op de achtergrond). Veel informatie en nieuwe dingen om te leren als nieuwe ouders, maar Sophia heeft het haalbaar en plezierig gemaakt (geen paniek, geen stress). Het belangrijkste was hoe volhardend Sophia was in het aanmoedigen van mij met kolven! Haar optimistische instelling en overtuiging heeft geresulteerd in een betere productie van moedermelk (het is nog steeds niet voldoende voor mijn baby, maar het wordt steeds meer). Als zij er niet was, had ik het misschien gewoon opgegeven en het zo laten zijn. Bovendien zijn al deze vrouwen ontzettend lief, zoveel liefde gevoeld tijdens deze kraamweek. Het zorgde ervoor dat we gemakkelijker en leuker door alle nieuwe dingen konden gaan. Heel erg bedankt Karima, Sophia en Hanan voor de fijne zorg voor ons allemaal, echt gewaardeerd!

Diana Naresh

Sofia you are the best!

24 oktober 2023

Lieve lieve Sofia,

Wat heb jij ons een heerlijke kraamweek/dagen bezorgd. Wat heb ik een spijt van de dagen dat ik in het geboortehotel verbleef! Na de gebroken nachten in het ziekenhuis heeft Sofia het voor elkaar gekregen om in een aantal dagen er een ritme bij ons in te brengen. Sofia is niet alleen een zeer professionele kraamverzorgende, maar ook een hele lieve vrouw die je een luisterende oor aanbied, en met je meedenkt. Niets is haar teveel! Ze doet haar werk met liefde en passie, en dan heb ik het niet eens over haar fijne energie waardoor je gelijk een stuk beter gaat voelen.

We miss you! En tot de volgende keer💗

Liefs,

Warda & Meryem

Warda

Toppers!

8 oktober 2023

Lieve Sofia heeft ons een heerlijke kraamweek bezorgd

Het is een vrouw met een hart van goud,puur een eerlijk.Maar vooral een topper in haar vak.

Lieve Sofia,ik ga onze gesprekken en jou kundigheid missen en wens jou het allerbeste.💕

Veel liefs

Moezdalifa

Moezdalifa

Top kraamzorg

22 september 2023

Een hele ervaren kraamzorg zeer deskundig en begaan.wij zijn heel goed ondersteund en konden letterlijk alles vragen en hebben heel veel goede adviezen meegekregen.wij wensen Sofia het allerbeste en zijn haar heel dankbaar voor alles.

Hanane Seamari

Top kraamweek

3 september 2023

Het was mijn eerste kind, de eerste keer moeder zijn en wat n geweldige begeleiding heb ik van Sophia gehad! Ik zal haar voor altijd dankbaar zijn.. de liefde, de geduld en alles eromheen wat heeft zij ervoor gezorgd dat ik zelfvertrouwen kreeg en een fijne kraamweek tegemoet ging. Zij doet haar werk echt met liefde en ik raad haar iedereen aan!!

Dank je wel nogmaals Sophia voor de fijne kraamweek <3

Ibtissame

Loved the experience

14 augustus 2023

Sophia was incredible. So efficient and caring i felt so comfortable with her immediately. Her instructions on how to help were always clear, witch is good for me as I have ADHD and can get overwhelmed easily. I felt so relaxed with Sophia in my home she was always a delight to see her in our morning visit.

As a new mum I felt so eased into the transition with Sophias guidance and praise.

I really appreciate her speaking English with me. As my Dutch is not good.

Thank you again for your help 🙏

Samantha & Stuart

Baby Freya

Samantha

Wat een prachtige organisatie!

5 juli 2023

Ik heb een fijne kraamtijd gehad door middel van sophia! Wat was zij een topper, als ik nog even wou slapen dan kon dat gewoon. Als ik een traantje wou laten van de hormonen dan kon dat ook. Sophia gaat professioneel te werk en heeft tips en tricks voor je klaar liggen. Tevens staat sophia altijd voor je klaar, ook als je haar een appje stuurt! Je ziet dat Sophia dit werk doet met alle liefde!

Oumaima

Jouw Ervaring met Kraamzorg Wereldbaby

Dit is Wereld Baby Ilay, waarbij Kraamzorg Wereld Baby heeft gekraamd.