Recensies

Recente Ervaringen

Bedankt voor alles lieve Karima

27 januari 2024

Tijdens mijn bevalling kwam Karima mij in het ziekenhuis helpen. Ze heeft mij geholpen en gesteund tot wij het ziekenhuis uit gingen. Van begin tot einde was ze er voor ons. Een zeer betrouwbare en lieve vrouw die ondersteund daar waar nodig is. Ik raad Kraamzorg Wereld Baby echt aan! Het heeft alles wat een kraamvrouw nodig heeft. Steun, betrouwbaarheid, vriendelijkheid, gezelligheid, kwaliteit, en ga zo maar door. Lieve Karima bedankt voor alles.❣️

Sara

Geweldige ervaring

20 januari 2024

Wat een heerlijk mens en wat een geweldige ervaring 🫶🏼

Ik heb Karima als enorm lief en zorgzaam ervaren. Alsof je grote zus thuis komt die alles van je overneemt (zonder dat je ook maar iets hoeft te benoemen) overal werd aan gedacht en ik kon met een gerust hart alles loslaten.

Hierdoor heb ik als mama rustig de tijd gehad om te kunnen genezen. Jammer dat de dagen zo snel voorbij zijn gegaan!

Saloua

Je bent gek als je niet voor Kraamzorg Wereldbaby kiest!

18 mei 2023

Wat heb ik toch genoten van mijn kraamweek… Na een slechte start te hebben gehad in het ziekenhuis, kwam Karima als mijn reddende engel bij mij thuis. Ik had geen kraamzorgster thuis.. Ik had een moeder thuis! Karima was mijn luisterende oor, mijn steun.. Mijn man en ik zijn met veel liefde iedere dag weer begeleid en geholpen. Met een dikke lach begonnen we de dag en kregen we alle tips & tricks aangeleerd. Karima werkt met haar hart en ziel. Haar werkdag stopte niet op het moment dat zij de deur uitging! Om 23:00 uur krijg je nog een liefdevol belletje of alles oké is met de baby en vraagt ze zich nog af hoe ze verder kan helpen. Kortom woorden schieten tekort om uit te kunnen leggen wat voor een prachtvrouw Karima is! De dag dat zij vertrok, schoten de tranen in mijn ogen omdat ik geen afscheid wilde nemen!❤️

Als afsluiter heb ik Sophia mogen meemaken voor 2 dagen. Ook zij is een enorme lieve vrouw die gelijk vertrouwd en geliefd aanvoelt! Sophia behandelt jouw baby alsof het haar eigen kindje is! Ze staat paraat voor elke vraag die je hebt en zorgt voor je met veel liefde!

Ik blijf het zeggen.. Wie niet voor Kraamzorg Wereldbaby kiest, heeft een groot gemis tijdens haar kraamweek!

Tot de volgende keer in sha allah lieve lieve Karima en Sophia!❤️

Jamal & Soukaina

Soukaina

Echt een aanrader!!

28 april 2023

Ik schrijf deze review vanuit mijn hart.

Bij mijn eerste bevalling was ik niet tevreden over de kraamzorg, ik kreeg geen begeleiding, werd niet serieus genomen en werd bij alles onzeker of ik het wel goed deed. Ik kreeg mede hierdoor ook een postnatale depressie. Bij Kraamzorg Wereld Baby voelde dit gelijk anders. Ik voel mij zelfverzekerd, ben super goed begeleid zonder extra druk en werd serieus genomen. Het moment dat Karima bij ons binnen kwam voelde het gelijk vertrouwd aan alsof wij elkaar al jaren konden. Naast dat de woning er dagelijks weer goed uit zag was zij ook heel aardig, niet alleen voor mij en de baby maar voor mijn hele familie. Mijn man en ik hebben oprecht een hele fijne kraamtijd gehad en vonden het jammer dat het alweer voorbij was. De eerste 7 dagen met Karima en daarna 2 dagen met Sophia. Ze hebben mij met van alles geholpen en zijn oprecht super lieve dames. Ik zou Kraamzorg Wereld Baby bij iedereen aanraden! Mocht ik ooit weer zwanger worden, zou ik mij zeker weer bij Karima aanmelden.

Bedankt voor de mooie en gezellige tijd lieverds!

❤️

Najma Amraoui

Ervaren kraamverzorgster

27 december 2022

Wat hebben wij een geluk gehad met Karima als kraamverzorgster. De zorg die wij hebben ontvangen was helemaal naar wens. Voor de baby, mij als kraamvrouw en de rest van het gezin, werd gezorgd. Daarbij pakt Karima ook alle belangrijke punten in het huishouden zelfstandig op. Tevens werd er goed ondersteund bij de borstvoeding.

Hierdoor hebben wij een hele fijne kraamweek gehad samen.

Mijn dank is groot en raad Kraamzorg wereldbaby zeker aan!

Safae

Aanrader

30 augustus 2022

We hebben een hele fijne extra kraamweek gehad na een opname in het ziekenhuis met onze tweeling. Karima heeft enorm liefdevol voor ons alle 4 gezorgd, zodat we uitgerust en vol tips&trics konden starten aan ons zelfstandige gezinsleven. Karima heeft heel veel humor, kan heerlijk koken, ging fantastisch met onze baby’s om en was een fijne aanwezigheid in ons huis. Aanrader!

Merel Heuft

Top Kraamzorg!

1 oktober 2024

We hebben een hele fijne kraamperiode gehad dankzij de kraamhulp Zakia. Ze voelde ons goed aan en begreep wat we nodig hadden. Ze luisterde echt naar ons en deelde haar kennis op de juiste momenten. We vonden het jammer dat de kraamperiode erop zat. Door haar hebben we heel erg genoten van de kraamtijd en willen haar daarom daarvoor ook bedanken. Ze is een topper!

Salwa

Waardevolle kraamzorg

29 september 2024

Ik had in eerste instantie besloten om geen kraamhulp te nemen maar een week voor de bevalling twijfelde ik toch hierover. De meesten zullen wel weten dat je zo kortdag nergens meer terecht kunt omdat alles dan al vol zit. Toevallig kwam ik Wereldbaby op social media tegen en dacht ik een nee heb ik en een ja kun je krijgen. Karima heeft me toch in kunnen plannen nadat ik bevallen was en heb de eerste 2 dagen hulp gehad van Sophia en de overige dagen van Samya. Beide dames hebben ontzettend veel betekend in een korte tijd. Ze hebben me in de watten gelegd en veel uit handen genomen. Ook de baby en andere gezinsleden werden goed verzorgd. Mama heeft echt bij kunnen komen van de bevalling dankzij hun. Ook heb ik goeie tips gekregen wat betreft de baby. Dank jullie wel en vooral bedankt dat ik toch nog bij jullie terecht kon.

Naziha

Top kraamzorg

23 september 2024

Ben jullie enorm dankbaar!!

Mijn kraamtijd zit er helaas op maar wil toch even delen dat ik het super heb ervaren en dat jullie altijd antwoord hadden om mijn vragen. Ook in de avond uren bleven jullie mij antwoord geven wat ik super belangrijk vond.

Ik mis jullie nu al!

Mocht ik weer een wonder kindje krijgen neem ik direct contact op met wereld baby ❤️❤️

Sakina

Ervaren, deskundig en een oprecht “zorghart”

16 september 2024

Wat hebben wij een fijne kraamtijd gehad dankzij Sophia. Na 3 dagen in een kraamcentrum te verblijven gingen we eindelijk naar huis. Na overleg met Karima kon Sophia ons thuis komen ondersteunen de resterende dagen. Dit was onze eerste ervaring met Kraamzorg Wereldbaby, maar wat zijn wij positief verrast. Sophia heeft niet alleen alle controles en adviezen keurig gedaan, maar was ook nog eens super betrouwbaar en zelfstandig. Ik hoefde niks te zeggen en zij wist precies waar ik behoefte aan had. Elke dag netjes op tijd en nét dat stapje extra zetten. Echt een top ervaring. Ik raad het iedereen van harte aan. Ik kijk terug op een mooie kraamtijd, dankzij Sophia. Nogmaals bedankt voor alles!

Saïda

Jouw Ervaring met Kraamzorg Wereldbaby

Dit is Wereld Baby Ilay, waarbij Kraamzorg Wereld Baby heeft gekraamd.